Transportbilservice ser till att dina hjul snurrar.

Vi reparerar och utför service på alla transport- och lastbilsmärken med korta ledtider. Vi tar även emot husbilar, mindre fordon och personbilar. Oavsett om du är privatperson eller företagare är du välkommen till vår anläggning Dragets Industriområde i Bålsta. Vi kan även hjälpa dig att bygga om fordon. Vi har stor vana att hantera helhetslösningar åt stora som små vagnparksägare.
Vi lever efter mottot att hjulen alltid ska snurra. Det innebär att vi tillsammans med dig snabbt tar fram lösningar på dina problem.
Vi är en liten och effektiv organisation som jobbar nära våra kunder. Vi har en stark yrkesstolthet, och målet är att våra kunder ska känna detta och vara mycket nöjda när de anlitar oss.

Hjulen snurrar dygnet runt

Fordon som står still ställer till problem för oss och våra kunder. För att se till att hjulen fortsätter att snurra varje dag, dygnet runt, har vi en egen verkstad i vår företagsgrupp. Vi kan snabbt ska utföra alla sorters reparationer på olika fordon, inget fordon är för litet eller för stort för oss. Verkstadschef Jens Timan och hans medarbetare hjälper mer än gärna till om du behöver serva eller reparera ditt fordon eller din bil.

 

Husbilar

Nu har vi möjlighet att serva och laga husbilar på anläggning i Bålsta. Vi utför service och reparationer på alla husbilsmärken. Ring eller skicka ett e-brev om du har frågor. Telefon 08 590 356 20 eller e-post info@transportbilservice.se

Jens Timan, verkstadschef.

 

Start typing and press Enter to search