Vi får hjulen att snurra.

Information till våra kunder
Vi på Transportbilservice AB värnar våra kunder och vi vill att du ska veta att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. Vi välkomnar därför GDPR, General Data Protection Regulation, – en ny EU-förordning som börjar gälla 25 maj 2018.
Du som läser denna text finns kanske med i vårt kundregister. Vi har uppdaterat vår integritetspolicy som bland annat beskriver hur vi behandlar dina uppgifter och vilka medarbetare som har åtkomst till dessa uppgifter.
Om du har frågor hur vi behandlar dina personuppgifter eller vill bli borttagen ur vårt kundregister är du välkommen att skriva till vår kundtjänst via e-post info@transportbilservice.se Vill du att allt ska fortsätta som tidigare? Då behöver du inte göra någonting.

Vi ser till att hjulen snurrar
Transportbilservice ser till att hjulen snurrar på våra fordon. Familjen Sjöberg som äger Transportbilservice är åkare i fjärde generationen. Vår familj började med åkeri på Gotland, då var det häst och vagn, idag rullar moderna Euro 6 lastbilar på vägarna i Mälardalen.


Fjärde generationen åkeriägare; Sebastian Sjöberg är ekonomiansvarig, Ulf Sjöberg är aktiv ägare i bolaget och Madeleine Sjöberg arbetar som projektledare.

Start typing and press Enter to search